Sider
▼
søndag 28. november 2010
lørdag 27. november 2010
Vedafyrt baking


Vedafyrt baking er topp - tenk på Bakeriet i Lom
mandag 22. november 2010
Kjøtkaker på norgesglas
søndag 21. november 2010
mandag 15. november 2010
Ens på trommisen
Ens på trommisen; Trond Bersu som fekk kulturstipendet frå Skjåk kommune 2010. Dersom du klikkar deg innpå youtube så kan du finne meir når du søker på Pelbo
søndag 14. november 2010
Idunn og kulturkveld
onsdag 10. november 2010
Etterisolering, ei heildekkande dyne
søndag 7. november 2010
lørdag 6. november 2010
Vianvang - ein fredag i november
Det er spørsmål om kva folk flest prioriterer. Når mat blir svært billig, bør forbrukaren prøve finne ut kva som eigenleg skjuler seg i pakningen.
Etter ei lang og hyggeleg økt der vi som var kveldens gjester fekk sjå oss rundt og smake på godbitar som var framsette til oss. Alt var supergodt - og kanskje raudostkremen på hardbrød var ekstra godt for ein raudostnerd som meg.
Endå betre..
Molter, vannbakkels, kremer og sauser og sjokolade og creme brüle med G 35.
Arne Brimi held fram G35-aksonen som eit stort satsingsområde for alt som har med distrikt og produksjon av kvalitetsmat som er festa i ein kultur.
Vi må tørre å stå for noko, vi må tørre å vera spesielle, slo han fast.
Etter reinen og før dessertbordet var vi alle ein tur innom ost-rommet for å smake på ost. Og her var det mykje å velgje i frå både inn og utland.
Det var ost frå Italia, Spania og Frankrike attåt mellom anna Fjelldronningost som blir laga på Valbjør.
Det var blåmuggostar, harde ostar, mjuke ostar, ost laga av saumjølk, eller geitmølk eller ku..
Osten gløymde eg å fotografere, eg vart så oppteken av å prøve å hugse kva eg åt..