Margun har same menyen som vilt - og då var det lettare å finne noko å ta utgangspunt i. Ei noko modifisert marinade til vilt vart laga, mellom anna med viltkrydder frå Nordigard Aukrust. Etter to døgn i marinade var det tid for bruning og deretter i gryte inni ovnen. Etter tre timar i steikeomn og eit beger creme fraice og litt meir salt var det klart for geiteragu med mandelpotetmos og tytingsyltetøy. Marguns geit smakte fortreffeleg!
Sider
▼
tirsdag 25. januar 2011
Geit på meyen
søndag 23. januar 2011
lørdag 22. januar 2011
torsdag 20. januar 2011
Ingen tøyr så langt i vinter
søndag 16. januar 2011
søndag 9. januar 2011
Manuelt album
Varga og eg har vore ute på gåtur i dag, over Lundahaugen og oppatt via Kilbretten. Men beste jobben i helga, er å få laga eit gammaldags album - eit bestemorskrytealbum. Det er fint med bilder på pc og nett, men å få limt bilder inn i album er topp.