mandag 22. november 2010

Kjøtkaker på norgesglas

Kjøtkaker av elg er godt - og når heimeproduksjon er passe stor er kjøtkverna høveleg hjelpemiddel for å forme lugume kjøtkaker..
Perfekt med god granne som kjem og blir med på jobben. Å brune opp kjøtkakene er ein varm jobb når dette foregår på takke med vedafyring.
Passe med kraft er viktig.
- Men kvar i heile verda kjem døkk frå, spurde Margun då ho fekk auge på dei to små nissane. Desse to held til her på Hauga-gardane og vedgjekk det byrja å bli vel "glære" vera ute. Og matlukta hadde lokka dei inn for å sjekke kva som gjekk føre seg.

Dei passa nøye på at glasa ikkje kom innpå kvarandre. Då kan dei gå sund når kjelen kjem i kok

Nå blir det mange gode middagar frå Norgesglas for både nisser og folk

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar