Det er spørsmål om kva folk flest prioriterer. Når mat blir svært billig, bør forbrukaren prøve finne ut kva som eigenleg skjuler seg i pakningen.
Etter ei lang og hyggeleg økt der vi som var kveldens gjester fekk sjå oss rundt og smake på godbitar som var framsette til oss. Alt var supergodt - og kanskje raudostkremen på hardbrød var ekstra godt for ein raudostnerd som meg.
Endå betre..
Molter, vannbakkels, kremer og sauser og sjokolade og creme brüle med G 35.
Arne Brimi held fram G35-aksonen som eit stort satsingsområde for alt som har med distrikt og produksjon av kvalitetsmat som er festa i ein kultur.
Vi må tørre å stå for noko, vi må tørre å vera spesielle, slo han fast.
Etter reinen og før dessertbordet var vi alle ein tur innom ost-rommet for å smake på ost. Og her var det mykje å velgje i frå både inn og utland.
Det var ost frå Italia, Spania og Frankrike attåt mellom anna Fjelldronningost som blir laga på Valbjør.
Det var blåmuggostar, harde ostar, mjuke ostar, ost laga av saumjølk, eller geitmølk eller ku..
Osten gløymde eg å fotografere, eg vart så oppteken av å prøve å hugse kva eg åt..
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar